Nieuws

Via deze pagina houd ik jou op de hoogte van de laatste nieuwtjes in en rondom de salon.

Yes, ik mag weer open!!

Ik zat van de week aan de buis gekluisterd en heb de persconferentie aandachtig zitten volgen! En wat een super fijn nieuws hebben we gekregen zeg! Heerlijk om na al die weken weer open te mogen! Ik heb jullie en de behandelingen gemist hoor.

Lees meer »

Opleiding inmiddels gestart

✖geconcentreerd ✖️haar lekker wild✖️ Gister weer een opleidingsavond gehad bij Virgin Nails met mijn moeder Carolina Driel Boer als model! Dankjewel weer mam! ☺️Les 3 was dit. “Opvullen van een natural overlay” Op deze avond heb ik 3 uur de tijd om van uitgegroeide nagels weer een mooi setje te maken.... ik moest er 3 met tips repareren, zo kon in wat we vorige week hadden geleerd meteen weer in de praktijk brengen. Het is best nog wel een klusje die tips goed op te plakken en de acryl-gel op een juiste wijze aan te brengen en tot in perfectie te vijlen 😅 respect voor Celine Kikkert-vd Nooij(ik heb dus maar 1 hand gered binnen de tijd) 🙈😂Nouja er gaat ook nog wat uitleg tijd vanaf... 🙄maar ach we gaan er voor hoor💪🏼 Wil jij jouw handen afstaan zodat ik kan oefenen? (Uiteraard betaal je hier wel een product vergoeding voor) 😉 laat het mij dan weten!

Lees meer »

Opleiding Acryl-Gel volgen bij Virgin Nails

Wat heb ik ontzettend veel zin in deze opleiding, in 2 maanden tijd ga ik leren hoe ik professioneel een kunstnagels kan zetten. Dus ik kan jouw nagel verlengen of wanneer je al mooie lange nagels van jezelf heb kan ik ze verstevigen met een laagje Acryl-Gel.

Lees meer »

Nieuwe behandeling in de Salon

Binnenkort mogen wij een heerlijke Treatment toevoegen aan onze reeds bestaande behandelingen....... Namelijk de paraffine pakking! Heerlijke zachte handen en voeten! Wil je weten hoe een paraffine pakking in zijn werk gaat? En wat alle voordelen er van zijn?! klik hier

Lees meer »