Opleiding afgerond nu oefenen oefenen oefenen...... Maar hoe?

Gepubliceerd op 30 april 2020 om 16:55

Geslaagd

Yes!!! Opleiding goed afgerond! Heerlijk gevoel geeft dat! In deze periode al best mooie nagels gemaakt al zeg ik het zelf. Natuurlijk is oefenen erg belangrijk, daarom gelden er voor de Acryl-Gel nog voordeligere prijzen (het kan nog niet helemaal perfect zijn)

 

Geen ANWB meer..

Besloten om mijn baan bij de ANWB op te zeggen en mij volledig te richten op de salon en er meer te zijn voor de kinderen. Ik had het al helemaal bedacht! 's ochtends werken en dan thuis zijn wanneer de kids uit school komen. Heerlijk lekker alle aandacht voor ze en ook alle tijd voor mijn klanten. Het beëindigen van mijn baan bij ANWB betekend dat er ruimere openingstijden komen voor de salon!

 

!@#$%^&* CORONA.......

Maar laat nou net die verdomde Corona om de hoek komen kijken.........

Gevolg: salon gesloten, geen klanten en dus niet kunnen oefenen. Geen inkomsten is ook best wel spannend, zeker als je net je baan heb opgezegd waar je bijna 12.5 jaar heb gewerkt....... nu is er gelukkig wel het steunpakket wat de overheid in het leven heeft geroepen om de Corona Crisis door te komen. Laten we hopen dat dit niet te lang gaat duren, in ieder geval nog tot 20 mei. Hopelijk dat daarna alle contact beroepen dan weer mogen starten! Fingers crossed! Ik kan in ieder geval niet wachten om jullie weer te zien!

 

Genieten

Het enige voordeel van dit alles is dat ik me volledig op de kinderen kan focussen, samen huiswerk maken en leuke activiteiten ondernemen. Rondje door de Beemster fietsen en picknicken in het Arborethum, met dit heerlijke weer van afgelopen tijd is dat zeker geen straf!

 

Wens

Stay safe en geniet van de kleine dingen in het leven en maak er het beste van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.