Gellak

 

Populair

Gellak is een zeer populaire behandeling wereldwijd en is niet meer weg te denken uit de beauty branche. Wie wil er nu niet 2-3 weken lang mooie nagels hebben?! (met de rubberbase haal je zelfs 3-4 weken)

 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Stap 1:

Zonder een goede manicure zien de gelakte nagels er toch een stuk minder mooi uit. Dus worden jouw nagelriemen helemaal netjes gemaakt met behulp van de frees en zullen we de vorm van de nagels bepalen.

Stap 2:

Het opruwen en ontvetten van de nagels is erg belangrijk voor een goede hechting van het product. Dan is het tijd voor het aanbrengen van de basecoat, deze heb je in verschillende varianten. (normaal, extra versteviging en zelfs een strong base, hiermee geeft je nog meer stevigheid en vorm aan de nagel).

Stap3:

Nu komt het leukste gedeelte, DE KLEUR ! Er zijn zo veel verschillende kleuren gellak wat het uitkiezen van de kleur nog een hele opgave maakt. En er komen zelfs nog geregeld wat nieuwe kleuren bij!

De kleur wordt vaak in 2 dunne laagjes gelakt om een mooi dekkend resultaat te krijgen. Wil je ook nog een leuke nailart, geeft dit dan aan!

Stap 4:

Wanneer de kleur er mooi op zit, wordt de top coat geplaatst. Hierin kan je kiezen tussen een glanzende of matte lak.

Stap 5:

Na de laatste keer onder de lamp te zijn geweest worden je nagelriemen geolied en je handen met een heerlijke handcrème in gemasseerd. (beide verkrijgbaar in de salon en webshop).

 

Na de behandeling en advies

2-4 weken lang geen omkijken meer hebben naar je nagels (afhankelijk van de gekozen basecoat en de staat van de eigen nagels)

Wat ik adviseer is om de nagelriemen goed te verzorgen met een nagelriemen olie, (te verkrijgen in de webshop en in de salon) dit zorgt ervoor dat de nagel gevoed word en daardoor soepel blijft.

Op een gezonde nagel heb je een betere hechting van het product! 

 

In mijn salon gebruik ik het merk Virgin Nails.

Deze producten zijn proefdiervrij.

Wil jij ook van die mooie nagels?

Voordelen van Gellak

  • Geen droogtijd door de led lamp, je kan meteen je dagelijkse bezigheden starten
  • Minimaal 2 tot 3 weken lang mooie nagels
  • Met de rubber base zelfs 3-4 weken lang mooie nagels
  • Biedt meer stevigheid aan de nagels dan normale nagellak
  • Niet schadelijk voor de nagel (mits dit op de juiste manier wordt aangebracht en verwijderd)

 

Do's & Don'ts

Do's

  • Gebruik een aantal dagen voor de behandeling een nagelriemolie zodat jouw nagels en nagelriemen soepel en gezond zijn. Ook na de behandeling is het belangrijk om dagelijks te oliën zodat je jouw nagels en nagelriemen gezond houd. Gellak blijft beter zitten op een gezonde nagel!

Don'ts

  • Niet vijlen, jouw nagel word rondom voorzien van gellak, beschadig je dit, dan kan jouw gellak dus sneller loslaten.
  • Niet pulken, zo beschadig je jouw nagels.