Workshop volgen bij Virgin Nails in Purmerend

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 22:12

Binnenkort op 10 oktober heb ik een workshop Acryl-Gel en die ga ik volgen bij Virgin Nails. Ik heb er ontzettend veel zin in! En mijn moeder als model ook! ;)

Maar wat houd deze workshop nu in en waarom heb ik hier voor gekozen?

Ik wil graag proberen een zo breed mogelijk publiek aan te spreken met mijn behandelingen. Ook heb ik veel de vraag gekregen of ik ook geen kunstnagels kon zetten?! Nou... binnenkort dus!!!

Niet iedereen heeft mooie stevige nagels natuurlijk.... maar ik moet zeggen dat met de rubberbase gellak (extra versteviging van de nagel) ik al een hele hoop klanten tevreden kan houden, maar dit product is lang niet zo sterk als dat de acryl-gel is. Wanneer klanten een nagel scheuren en/of afbreken zou ik die met deze techniek kunnen herstellen of verlengen. Een hele nieuwe set (op alle nagels een kunstnagels) is natuurlijk ook mogelijk! Kortom nog een top behandeling binnenkort in de salon!

Ik zal natuurlijk niet meteen een pro zijn, maar oefening baart kunst! Zou jij het leuk vinden om tegen een kleine vergoeding (productkosten) mij te helpen bij het worden van een pro? (De behandeling zal langer duren dan dat je gewend bent en misschien nog niet helemaal perfect) Vul dan het contact formulier in met als onderwerp “model acryl-gel”.