Corona maatregelen in de salon

Bij Binnenkomst:

* graag handen goed wassen.

De salon is niet zo groot dus zal er geen mogelijkheid tot wachten zijn. Kom op tijd, niet te vroeg en niet te laat! Klop op het afgesproken tijdstip aan en ik zal je binnen laten wanneer ik klaar ben. Tijdens de behandelingen door zal de salon weer netjes gedesinfecteerd worden.

Dan het volgende en eigenlijk belangrijkste:  

  • Wanneer jij griepverschijnselen heb, annuleer jij de afspraak! We plannen dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak in.

  • Wanneer iemand in jouw gezinssituatie griepverschijnselen heeft, annuleer jij je afspraak!  We plannen dan zo snel mogelijk een nieuwe afspraak in.

  • Wanneer jij tijdens de behandeling verkouden en/of grieperig blijkt te zijn, dan wordt de behandeling direct gestopt en vraag ik je de salon te verlaten. Ook als dit betekend dat je met bv nagels zit die half af zijn..... Ik zal hier geen uitzonderingen in maken.

  • Gebruik je gezond verstand en houd je aan de richtlijnen die de overheid heeft opgedragen.

 

Gezondheid staat ten alle tijden voorop! Iedereen wil zijn gezin en naasten beschermen, dus ik vraag jullie met klem om deze richtlijnen op te volgen en goed over jouw gezondheid na te denken voordat je naar de salon komt.

Ik wil graag de gezondheid van mijn klanten en mijn gezin kunnen waarborgen. En denk dat dit op deze manier wel moet lukken!

 

Ik hoop op jullie begrip voor deze richtlijnen en ik zie jullie snel.

 

-X- Mandy